Alt du skal vide om naturlige deodoranter

Deodoranten er et af de mest uundværlige kropsplejeprodukter, for hvem frygter ikke lugten af sved eller gule skjolder? Vi tog en snak med ELLE.

1

Hvad er forskellen på en naturlig deodorant og en antiperspirant?

Antiperspiranter og naturlige deodoranter er to forskellige ting.


En antiperspirant reducerer mængden af sved. Den indeholder aluminium, der former en gel på din hud og derved blokerer dine svedporer. Den forhindrer dig derfor i at svede naturligt, at udskille andre affaldsstoffer og at holde din kropstemperatur i balance.


En naturlig deodorant fungerer anderledes, da den ikke indeholder aluminium. I stedet tilføjes ingredienser såsom vegetabilsk pulver, ler og olier, som reducerer og neutraliserer lugtforårsagende bakterier (læs: hvad der får en til at lugte).

2

Hvorfor bruge en deodorant uden aluminium?

Den åbenlyse grund er at undgå de irriterende, gule skjolder på yndlingsskjorten. Her er aluminium den primære årsag, selvom andre forhold også kan spille ind.


Der er lavet flere studier omkring aluminium og dets effekt på kroppen. Det skal dog hurtigt tilføjes, at der ikke er nogen endegyldige konklusioner på dette område. Og vi vil heller ikke kaste os ud i at vurdere, om aluminium er godt for kroppen eller ej.


Men vi vil gerne give dig muligheden for at lave et aktivt valg om at undgå aluminium og samtidig undgå uheldige lugtgener. Det mener vi, at vores Ocean Plastic Deodorant kan.

3

Vi har udviklet markedets #1 aluminiumsfrie deodorant

Over et helt år og gennem 25 formuleringer har vi udviklet en aluminiumsfri deodorant, som er effektiv mod uheldige lugtgener, og som holder dit tøj beskyttet mod gule pletter. Vores tusindvis af kunder har vurderet den til 4,7 / 5 stjerner 


Bonusinfo
Vi har som de første i verden udviklet en emballage af 100% genanvendt ocean plastic. Hver deodorant svarer til 50 plastikposer og forhindrer mere plastik i at ende i verdenshavene. Ikke dårligt?

Få din naturlige deodorant

Undgå uheldige lugtgener og gule skjolder med Relevants Ocean Plastic Deodorant. Lige nu sparer du 15% ved køb af to stk. samt gratis fragt